I’m with Coco – and Coco’s with us

Tonight the blogger is going to watch Conan O’Brien again – the new show is finally in Finland, too. Previous comments in English: https://anulah.wordpress.com/2010/01/28/the-mighty-fall/

Taisin viimeksi tammikuussa 2010 kirjoittaa Conan O’Brienin vaiheista (https://anulah.wordpress.com/2010/01/28/the-mighty-fall/). Kohta voi taas olla aihetta – illalla SuomiTV marssittaa punapäisen, itseironisen juontajan suomalaisten katsottavaksi.

USA:n business-lehdet kuten Fortune ja Bloomberg businessweek ovat olleet innoissaan uuden TBS:llä olevan show’n tavasta hyödyntää sosiaalista mediaa (tai osittain ja alun perin sitä hyödynsivät ennen kaikkea Conanin fanit), ja mainostajien haikailema nuorehko ostovoimainen yleisö on seurannut ohjelmaa, vaikka luvut ovat olleet laskemaan päin.

Olikohan Late Night with Conan O’Brienin 3-vuotisjuhlaepisodi, jossa David Letterman poikkesi sanomaan Conanille ja sidekick Andy Richterille (jonka merkitystä en itse ole oikein hiffannut), että parin vuoden päästä he voivat siirtyä kaapelille ja tahkota kunnon rahasummia. Jää nähtäväksi, miten käy.

Ks. esim.
http://teamcoco.com/

http://www.suomitv.fi/conan/

http://blogit.stara.fi/chaostube/?p=4344

——

Jälkikommentti 17.8.2011:  SuomiTV:n jaksojen esittäminen alkoi Conanin syntymäpäivänä (18.4.) nauhoitetusta episodista, joka tuntui jotenkin laimealta ja sai miettimään, onko NBC-pettymys vienyt kaverista mehut. Seuraava jakso, jossa Tina Fey vieraili, tuntui energisemmältä. Fey oli mainostamassa kirjaansa Bossypants (joka sattumalta on työhuoneen sivupöydällä odottelemassa lukemista, toivottavasti jossain vaiheessa ennätän siihen asti)

Netissä joku haikaili masturboivan karhun ja muiden Conanin NBC:lle tehdyissä ohjelmissa nähtyjen hahmojen perään. Kaipailu muistutti siitä, että yhtiöstä toiseen siirtyminen on aika kova juttu, koska samalla menivät oikeudet moniin klassikoiksi muodostuneisiin hahmoihin ja sketsityyppeihin.

Triviatietona mainittakoon, että Tina Feyn 30 Rock -komediasarjan jakso Khonani (http://en.wikipedia.org/wiki/Khonani#Plot) kommentoi omalla tavallaan NBC:n talk show -kamppailuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: